Huur een Schipper

Heb jij altijd al op die ene grote zeilboot willen varen maar heb je geen vaarbewijs? Of wil jij gewoon lekker achter over leunen terwijl de schipper alles regelt? Via deze pagina kan je in contact komen met schippers als de eigenaar bijvoorbeeld geen tijd heeft. Maak zelf duidelijke afspraken met de schipper en eigenaar van de bootZoek je een schipper, neem contact met hem op  of kijk hier onder bij de schippers en neem via de mail contact met hem op.


 

Huur Ronald als schipper

Mijn naam is Ronald en wil me graag kort aan u voorstellen. Ik ben 16 jaar erkend instructeur motorbootvaren van het CWO. Dit houdt in dat ik praktijkles geef op een motorboot. Aanmeren, afvaren, achteruitvaren, in een box inparkeren en vele andere manoeuvres. Verder heb alle nodige papieren om een motorjacht tot een lengte van 25 meter te kunnen besturen. Daarnaast verzorg ik ook educatieve tochten over convooivaren op de rivieren. Voor vragen kunt u mij altijd mailen via onderstaande link, of neem een kijkje op: www.varendoejeveilig.nl U kunt mij boeken door een mail te sturen.

 

 

 

Bekend van

KRO Hemelbestormers NRC Next Want Want Leids Dagblad GoBoat bij Starting Now De Telegraaf Het Parool BNR AT5 Tegenlicht