YES Sloep te Leiden voor 10 personen

Motor
Sloep
10
Max 10 personen
image
Verhuurd door Simon
Geen vaarbewijs nodig
Verhuur met kapitein

De YES is een prachtige, luxe en zeer comfortabele, robuuste sloep! Deze Seafury Comfort is één van de meest smaakvol gestylde sloepen in Leiden. Een heerlijke ruime en open sloep, rondom fijne kussens, teakvlonders, muziekinstallatie en mogelijkheid relaxed te liggen op het grote voordek. Heerlijk voor een verjaardag, bedrijfsuitje of een dagje varen met je clubgenoten. Ook prima te gebruiken als alternatieve ruimte voor een rustig zakelijk overleg. Varen met de YES is leuk!! ********** WELKOM AAN BOORD!!************

Speciale opmekingen:

******* Nu zomeravondvaren voor € 210, - van 18.00 tot 21.00 uur ******* De YES wordt alleen verhuurd met Simon (of zijn zoon) als eigenaar en zeer ervaren, gezellige schipper. Geen kinderen onder de 10 jaar oud. Heerlijk toeren door de grachten van Leiden of over de Kagerplassen en Brasem. Starttarief is 190,- voor de eerste 2 uur, daarna 80,- per uur verlenging. Geen PIN betaling. Eten en drinken kan zelf mee worden genomen. Ook kunnen er afspraken gemaakt worden over het uit handen nemen van die zorg. In Leiden en aan de Kaag zijn diverse mogelijkheden om een restaurant aan te doen. Ook hier kunnen afspraken over gemaakt worden. Prijs inclusief brandstof en schoonmaak. Gratis parkeren in de jachthaven.

Regels aan boord:

Common sense. Drank is gezellig, maar ken je grens. Muziek mag, leuk zelfs, maar er wordt rekening gehouden met de omgeving. Voor eigen veiligheid geen naaldhakken of leren zolen aan boord. @ the end is de schipper de baas;-)

Huur vanaf €80 per uur *


Verhuurd door:

Kaart

Reserveren en betalen via GoBoat

Betaal veilig via GoBoat. GoBoat zal de betaling verder afwikkelen indien de verhuur is voltooid.

Betalen via GoBoat is optioneel, neem altijd eerst contact op met de verhuurder.


Gerelateerd

Bekend van

KRO Hemelbestormers NRC Next Want Want Leids Dagblad GoBoat bij Starting Now De Telegraaf Het Parool BNR AT5 Tegenlicht