Boot aanmelden


Wil je je boot verhuren? Slim! Zo deel je het plezier van je boot met anderen en verdien je een deel van de kosten terug. GoBoat brengt jou als booteigenaar in contact met mensen die een boot willen huren. Of dat nu voor een paar uur of een paar weken is.

Registeren en boot aanmelden

Hoe werkt het?

Simpel. Registreer je eenmalig via goboat.nl/register. Vul je profiel aan met zoveel mogelijk informatie. Dit wekt vertrouwen en vergroot de kans dat iemand jouw boot wil huren. Vervolgens kun je zelf via het systeem een advertentie maken. Zo kun je naast foto's en een algemene omschrijving bijvoorbeeld opgeven of de boot met of zonder kapitein verhuurd wordt, voor hoeveel personen deze geschikt is en waar hij ligt. Uiteraard kun je zelf een prijs bepalen (per uur, dag of week).

Wat kost het?

Het plaatsen van een advertentie kost eenmalig € 49,95. Hij blijft dan een jaar online staan. Je kunt daarna zelf bepalen of je hem wilt verlengen.

Aanbieding

Omdat we GoBoat nieuw leven gaan inblazen is het plaatsen van een advertentie tijdelijk gratis. Ook je gratis advertentie blijft 1 jaar actief.